MISIUNE

GHR ofera clientilor servicii complete in domeniul resurselor umane la cele mai inalte standarde. 

General Human Resources furnizeaza servicii de administrare personal, Payroll, servicii de Revisal, auditul activitatii de administrare personal, consultanta resurse umane si recrutare.

IDEOLOGIE

Profesionalism, experienta, promptitudine, legalitate

Vrem sa devenim un partener de incredere al fiecarui client, sa asiguram servicii de inalta calitate in domeniul resurselor umane. Lucram cu placere si pasiune, suntem mandri de munca noastra si dorim perfectiunea alaturi de clientii nostri.

AVANTAJE

Suntem o echipa experimentata, serioasa, dinamica si intotdeauna pregatita sa ofere solutii optime pentru nevoile clientilor. 

Ascultam vocea clientilor si raspundem cerintelor acestora, suntem pasionati in a le depasi asteptarile pentru a-i multumi pe deplin.

DESPRE NOI

General Human Resources este un furnizor specializat de servicii de salarizare, administrare de personal si recrutare in regim de outsourcing.

Echipa GHR are in componenta un grup de specialisti cu un inalt nivel de pregatire in domeniul resurselor umane, cu o experienta de 15 ani in procesele de salarizare si administrare de personal.

Scopul nostru este sa devenim un partener de incredere al fiecarui client, sa asiguram servicii de inalta calitate in domeniul resurselor umane. Lucram cu placere si pasiune, suntem mandri de munca noastra si dorim perfectiunea alaturi de clientii nostri.

General Human Resources - Profesionlism, Experienta, Promptitudine, Legalitate

SERVICIILE NOASTRE SE BAZEAZA PE:

Profesionalism

“ Profesionalismul inseamna sa stii cum sa faci, cand sa faci si sa faci.” General Human Resources inseamna o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, pregatita sa onoreze cu succes toate obligatiile contractuale. Avem pregatirea teoretica si practica pentru a excela in ceea ce facem.

Experienta

Avem o experienta de 15 ani in activitati de salarizare, administrare de personal si recrutare. Suntem o echipa experimentata, serioasa, dinamica si intotdeauna pregatita sa ofere solutii optime adaptate cerintelor clientilor.

Promoptitudine

In orice proiect sau relatie parteneriala vom utiliza maximum de competente si resurse de care dispunem pentru a oferi solutii cat mai adecvate cerintelor, bugetului si termenelor limita exprimate de clienti.

Legalitate

Ne asumam raspunderea legala pentru toate operatiunile efectuate pentru clientii nostri, in contextul unui mediu legislativ in continua schimbare.