General Human Resources

Servicii premium de resurse umane în regim de outsourcing

General Human Resources este un furnizor specializat de servicii de salarizare, administrare de personal și consultanță în regim de outsourcing.

Echipa GHR are în componență un grup de specialiști cu un înalt nivel de pregătire în domeniul resurselor umane, cu o experiență de peste 20 de ani în procesele de salarizare și administrare de personal, asistență control ITM, audit în HR.

Scopul nostru este să devenim un partener de încredere al fiecărui client, să asigurăm servicii de înaltă calitate în domeniul resurselor umane. Lucrăm cu placere și pasiune, suntem mândri de munca noastră și dorim perfecțiunea alături de clienții nostri.

Misiune

General Human Resources oferă clienților servicii complete în domeniul resurselor umane la cele mai înalte standarde.

Furnizăm servicii de administrare personal, Payroll, servicii de Revisal, Auditul activității de administrare personal, Consultanță resurse umane, Asistență control ITM, Audit în resurse umane.

Ideologie

Profesionalism, experiență, promptitudine, legalitate.

Vrem să devenim un partener de încredere al fiecărui client, să asigurăm servicii de înaltă calitate în domeniul resurselor umane. Lucrăm cu plăcere și pasiune, suntem mândri de munca noastră și dorim perfecțiunea alături de clienții noștri.

Avantaje

Suntem o echipă experimentată, serioasă, dinamică și întotdeauna pregătită să ofere soluții optime pentru nevoile clienților.

Ascultăm vocea clienților și răspundem cerințelor acestora, suntem pasionați în a le depăși așteptările pentru a-i mulțumi pe deplin.

Servicii

Servicii profesionale de administrare HR.
0
%
CUSTOMER SATISFACTION
0
+
SPECIALISTS IN OUR TEAM
0
INDUSTRY AWARDS
0
+
SUCCESSFUL PROJECTS

Experientă și încredere

Folosim cunoștințele și experiența noastră in rezolvarea problemelor tale !

Flexibilitate

Suntem aproape de nevoile tale, îti oferim cele mai bune soluții la nevoile tale.

Suntem de neegalat în HORECA

Avem multă experiență în gestionarea problemelor din HORECA.

Externalizare HR

De câti oameni de HR superspecializați ai nevoie pentru a acoperi toată problematica din compania ta? Un serviciu extern competent își asumă responsabilitatea pentru soluțiile oferite.

Client Oriented

În orice proiect sau parteneriat vom utiliza maximum de competențe și resurse de care dispunem pentru a oferi soluții cât mai adecvate cerințelor, bugetului și termenelor limită.

Legalitate

Ne asumăm răspunderea legală pentru toate operațiunile efectuate pentru clienții noștri, în contextul unui mediu legislativ în continuă schimbare.

General Human Resources

Parther for Success through People

0749.121.918

office@ghr.com.ro