„Ne face o deosebită plăcere să oferim această recomandare, compania noastră beneficiind de serviciile extraordinare pe care le oferă GHR. Încă de la începutul colaborării am apreciat competența, seriozitatea și promptitudinea în îndeplinirea activității de resurse umane pentru compania noastră. Având în vedere toate acestea, societatea noastră recomandă cu toată căldura General Human Resources ”.

Gogu MarianDirector General KFC

„Începând din primul moment al colaborării cu GHR am putut remarca o extraordinara putere de adaptare la cerințele noastre. Avându-i pe ei ca furnizori de încredere pentru serviciile de salarizare și administrare de personal, ne putem concentra eforturile pe dezvoltarea generală a companiei”.

Ovidiu AlbuArea Manager – Paul “boulangerie “et pâtisserie française depuis 1889

„Am fost impresionați de profesionalismul și seriozitatea societății GHR, de capacitatea acestora de a identifica și rezolva extrem de precis problemele cheie în domeniul resurselor umane cu care compania noastră se confrunta. De aceea, îi recomandăm cu multă încredere și altor firme care solicită servicii în domeniul resurselor umane”.

Calin IonescuDirector General – Cinnabon

„Îmi exprim aprecierea față de colaborarea companiei noastre cu societatea GHR. Am ales să lucrăm cu GHR datorită disponibilității și a calității deosebite a serviciilor prestate. Totodată, echipa GHR, prin profesionalismul angajaților săi, a oferit întotdeanuna întreg sprijinul necesar în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitariile noastre legate de serviciile de HR. Recomand General Human Resources ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie.

Hubulescu AdrianDirector General – Pizza Hut

„GHR este partenerul nostru de încredere pentru furnizarea serviciilor de payroll, echipa fiind la curent cu noutatile legislative și oferind soluții prompte la problemele aparute”.

Daniel IlieBrand Manager – PHD