„Ne face o deosebită plăcere să oferim această recomandare, compania noastră beneficiind de serviciile extraordinare pe care le oferă GHR. Încă de la începutul colaborării am apreciat competența, seriozitatea și promptitudinea în îndeplinirea activității de resurse umane pentru compania noastră. Având în vedere toate acestea, societatea noastră recomandă cu toată căldura GHR”.

Gogu Marian
Director General KFC

„Îmi exprim aprecierea față de colaborarea companiei noastre cu societatea GHR. Am ales să lucrăm cu GHR datorită disponibilității și a calității deosebite a serviciilor prestate. Totodată, echipa GHR, prin profesionalismul angajaților săi, a oferit întotdeanuna întreg sprijinul necesar în alegerea celor mai bune soluții pentru solicitariile noastre legate de serviciile de HR. Recomand General Human Resources ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie.

Hulubescu Adrian
Director General – Pizza Hut

„General Human Resources este partenerul nostru de încredere pentru furnizarea serviciilor de payroll, echipa fiind la curent cu noutatile legislative și oferind soluții prompte la problemele aparute”.

Daniel Ilie
Brand Manager – PHD

„Începând din primul moment al colaborării cu GHR am putut remarca o extraordinara putere de adaptare la cerințele noastre. Avându-i pe ei ca furnizori de încredere pentru serviciile de salarizare și administrare de personal, ne putem concentra eforturile pe dezvoltarea generală a companiei”.

Ovidiu Albu
Area Manager – Paul “boulangerie “et pâtisserie française depuis 1889

„Am fost impresionați de profesionalismul și seriozitatea societății GHR, de capacitatea acestora de a identifica și rezolva extrem de precis problemele cheie în domeniul resurselor umane cu care compania noastră se confrunta. De aceea, îi recomandăm cu multă încredere și altor firme care solicită servicii în domeniul resurselor umane”.

Calin Ionescu
Director General – Cinnabon

Trust our experience!

CERE OFERTA PE LOC

Raspundem Rapid tuturor solicitarilor.
laura gheara ghr

Laura Gheară, Managing Director, General Human Resources

Echipa GHR este aici pentru a te ajuta în toate problemele de HR pe care le întâmpini în compania sau instituția ta.

Eu cred ca Profesionalismul înseamnă „să știi cum să faci, când să faci și SĂ FACI!”.  Clienții noștri trebuie să vadă o diferență clară, în bine, la scurt timp după începerea colaborării cu noi.

Compania pe care o conduc – General Human Resources – are o echipă de profesioniști în domeniul resurselor umane, pregătită să onoreze cu succes toate obligațiile contractuale. Avem pregătirea teoretică și practică pentru a excela în ceea ce facem, de aceea ne permitem sa ne asumăm răspunderea legală completă pentru toate operațiunile efectuate pentru clienții noștri.

Companiile mari cu sute de angajati care au ales să lucreze cu noi sunt dovada calității serviciilor pe care le oferim.

Dacă îți dorești ca serviciile sau produsele tale să atingă excelența, atunci asta trebuie să-ți dorești și pentru managementul personalului tău!

Solicită o Ofertă din partea noastră pentru a vedea rapid cum te putem ajuta și la ce costuri. Verific personal fiecare solicitare primită prin formularul alăturat.Laura Gheară

OFERTĂ PE LOC

Completează Detaliile și Revenim cu un Răspuns Imediat.

Date de contact unde îți putem trimite oferta noastră:

General Human Resources

Partner for Success through People

0749.121.918

office@ghr.com.ro