Ne face o deosebita placere sa oferim aceasta recomandare, compania noastra beneficiind de serviciile extraordinare pe care le ofera GHR. Inca de la inceputul colaborarii am apreciat competenta, seriozitatea si promptitudinea in indeplinirea activitatii de resurse umane pentru compania noastra. Avand in vedere toate acestea, societatea noastra recomanda cu toata caldura GHR.

Gogu Marian
Director General KFC

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre cu societatea GHR. Am ales sa lucram cu GHR datorita disponibilitatii si a calitatii deosebite a serviciilor prestate. Totodata, echipa GHR, prin profesionalismul angajatilor sai, a oferit intotdeanuna intreg sprijinul necesar in alegerea celor mai bune solutii pentru solicitariile noastre legate de serviciile de HR. Recomand General Human Resources ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie.

Ovidiu Albu
Director General – Pizza Hut

GHR este partenerul nostru de incredere pentru furnizarea serviciilor de payroll, echipa fiind la curent cu noutatile legislative si oferind solutii prompte la probleme aparute.

Daniel Ilie
Brand Manager – PHD

Incepand din primul moment al colaborarii cu GHR am putut remarca o extraordinara putere de adaptare la cerintele noastre. Avandu-i pe ei ca furnizori de incredere pentru serviciile de salarizare si administrare de personal, ne putem concentra eforturile pe dezvoltarea generala a companiei

Tania Nedelcu
Area Manager – Paul “boulangerie “et pâtisserie française depuis 1889

Am fost impresionati de profesionalismul si seriozitatea societatii GHR, de capacitatea acestora de a identifica si rezolva extrem de precis problemele cheie in domeniul resurselor umane cu care compania noastra se confrunta. De aceea, ii recomandam cu multa incredere si altor firme care solicita servicii in domeniul resurselor umane.

Calin Ionescu
Director General – Cinnabon